Vaktmesterens løsning på hærverk av skolens toaletter er helt fantastisk – les hvorfor!

Vaktmesteren på denne skolen ser ut til å vite hvordan man lærer elever ting bedre enn lærere. Denne historien handler om noen studenter som ikke respekterer skolens eiendom, men vaktmesteren har kommet opp med en genial ide for å stoppe det.

En privat skole i Washington opplevde nylig et problem de aldri har hatt. Flere av skolens 12-år gamle jenter hadde nettopp begynt å bruke sminke, og etter å ha tatt på sminke presset de leppene sine mot speilet.

Hver kveld så skolens vaktmester utallige leppeavtrykk på speilene, og det tok han flere timer å rengjøre speilene. Neste dag var elevene tilbake og presset ansiktet mot speilet, og slik gikk det i lang tid.

Skolens rektor ble gjort oppmerksom på problemet og bestemte seg for å gjøre noe. Hun tok derfor med seg de aktuelle jentene på do der de møtte vaktmesteren. Hun forklarte jentene hvordan oppføreselen deres forårsaket problemer for vaktmesteren, og hvor hardt han måtte jobbe for å rengjøre speilene.

For å sette det veldig på spissen, ba rektoren vaktmesteren å vise hvordan han vasket speilene. Så tok han fram børsten, dyppet den i toalettet, lot dovannet renne, også begynte han å vaske speilet rent. Jentene stod med store øyner og trodde nesten ikke det de var vitne til.

Siden da har det aldri vært merker av lepper på skolens speil.

Total
0
Delinger
Del Del på Facebook
Relaterte innlegg