Spray denne blandingen på ugresset – bli kvitt det for alltid

Ugress er de mest vanlige, uønskede og ubudne gjestene i hagen eller bakgården, som stjeler næringsstoffer og plass til våre planter.

Men ikke alle av dere ser på ugress som et stort problem. Og iallefall skulle ikke det være noe problem etter du har lest dette, for ved hjelp av Monsanto Roundup-sprayoppskriften, blir du kvitt ugress for alltid, på 1-2-3. Faktisk er dette det mest populære ugressmiddelet i verden.

Likevel er bare noen få klar over de alvorlige konsekvensene av bruken. Selv de minste mengder av denne sprayen i mat kan føre til nyre- og leverskade.

Du må for all del ikke få dette ugressmiddelet på klærne eller mat. Ugressmiddelet blir solgt i butikker og inneholder egentlig kun én ingrediens. Men det er de samme reglene som gjelder da, som gjelder med denne oppskriften.

Det beste ved sprayen er at den er veldig enkel å lage!

Du vil trenge:

– Hvit eddik

– Sprayflaske

Fremgangsmåte:

Hell den hvite eddiken i en sprayflaske og spray direkte på ugresset, men hold det borte fra planter og gress som du har tenkt å beholde.

I tilfelle du har mer aggressivt ugress, kan du prøve følgende ingredienser:

 – 1 flaske hvit eddik
 – 1/4 kopp oppvaskmiddel
 – 2 kopper epsomsalt
 – Sprayflaske

Du legger alle ingrediensene i flasken, rister litt, og sprayer det på ugresset. Etter å ha laget denne naturlige sprayen vil du ikke lenger har ugress i hagen! Derfor, ikke nøl med å prøve dem! Selv om det går mot vinter!

Total
1K
Shares
1K Del på Facebook
Relaterte innlegg