Spekkhoggeren var fast og gråt i timevis. Hvordan en gruppe fremmede reagerte? Se selv!

Spekkhoggere er hvaler som vi alle kjenner til. De svarte og hvite rovdyrene er ekstremt intelligent og tilpasningsdyktig. Ifølge us.whales.org kan spekkhoggere kommunisere og koordinere med hverandre for å jakte mer effektivt.

Spekkhoggere jakter etter sel, sjøløver, fisk og blekksprut. Heldigvis er spekkhoggere vanligvis ikke en trussel for mennesker. Det har blant annet vært historier om spekkhoggere som beskytter mennesker fra haier.

I videoen under har en spekkhogger strandet på steiner mens den prøvde å fange seg et måltid. Heldigvis var en gruppe mennesker der for å gjengjelde tjenesten, og gjøre sitt beste for å beskytte den strandede spekkhoggeren fra døden.

De helte vann over henne for å holde henne kald og våt.

Hvalen visste at de frivillige prøvde å hjelpe henne, sier mennene. Det er en hjerteskjærende redningsaksjon å være vitne til i videoen under.

Mens tidevannet begynte å komme, steg bølgene høyt nok til at spekkhoggeren var i stand til å bevege seg og frigjøre seg fra steinene. Og det hadde hun mest sannsynlig ikke klart uten at mennene var til stede! ❤️

Se redningsaksjonen under, og del som en hyllest til de fantastiske redningsmennene som brukte tid på henne!

Relaterte innlegg