Sønnen ser pappaen gå inn i skogen med en annen kvinne. Oi, oi – det neste som skjer…

Bilde: kranz.com.ua

Denne historien har blitt lagt ut på mange blogger og forum gjennom årene, og den er like morsom hver gang den blir lest. Hvis den fikk deg til å le – del med dine venner!

Mens sønnen Alexander leker på lekeplassen ser han pappaens bil kjøre forbi, og videre inn i skogen. Nysgjerrig som han er, følger han etter og ser pappaen og Alexanders tante Anne kysse.

Alexander synes selvfølgelig dette er spennende, og klarer nesten ikke å kontrollere seg selv i det han springer hjem. Vel hjemme forteller han moren hva han har sett.

«MAMMA, MAMMA…. Jeg var på LEKEPLASSEN og pappa OG…»

Mamma ber ham roe seg ned, men at hun fortsatt vil høre det han har å fortelle…

Alexander roer seg ned, og sier: «Jeg var på lekeplassen, og jeg så pappas bil kjøre inn i skogen med tante Anne. Jeg fulgte etter, og når jeg kom frem så jeg pappa og tante Anne kysse. Så tok han av henne toppen, så hjalp tante Anne med å ta av pappas bukse. Så la tante Anne seg ned på setet, også gjorde pappa…»

På dette tidspunktet avbrøt mamma, og sa: «Alexander, det er veldig interessant det du har sett, og jeg forventer at du kan fortelle resten av historien ved middagsbordet. Jeg vil se pappas reaksjon når du forteller det du har sett.»

Noen timer senere… Mens de spiser middag spør mamma, Alexander om han kan fortelle det han så.

Han forteller at han så bilen kjøre inn i skogen, at de tok av hverandres klær, at hun lå ned på setet, også: «Så til slutt gjorde pappa og tante Anne akkurat det samme som mamma og Roger brukte å gjøre når du var på reise, pappa…»

Total
1K
Shares
1K Del på Facebook
Relaterte innlegg