Sønnen mottar en e-post fra sin døde pappa. Hva som står skrevet i den? WOW!

Det var en helt vanlig dag en mann skulle sjekke e-posten sin. Der var en ulest mail, som utrolig nok var fra hans døde pappa som døde 2 år tidligere. Han kunne ikke tro det han så.

Sønnen delte på nettstedet Reddit at e-posten var fra tjenesten “Future Me”, et nettsted som lar deg skrive mailer, for så å sende de på et bestemt tidspunkt frem i tid.

“Han skrev til meg om hvor stolt han var av meg som har blitt politi, og at han elsket meg.”

Hele mailen i sin helhet:

“Hei sønnen min, jeg skriver til deg fra graven, woooo, jeg har alltid sagt at jeg vil komme tilbake og hjemsøke deg. Forhåpentligvis har du og mamma kommet dere igjen etter at jeg gikk bort, og du klarer forhåpentligvis deg uten den gamle mannen.”

“Jeg har full tillit til deg og vet du vil ta like godt vare på henne som jeg gjorde.”

Det virker som om faren har vært syk, og skrev e-posten for å formidle noe han kanskje ikke har vært i stand til på den tiden.

“Jeg har noe jeg vil dele med deg som vi aldri fikk tid til å snakke om de siste månedene hvor jeg var fortsatt sengeliggende. (Jeg kan forestille meg at morfinen gjorde meg veldig ute av stand til å kommunisere. Forhåpentligvis har jeg underholdt deg med noen ordentlige hallusinasjoner og mye svadaprat fra min side)”, legger han til.

“Det første jeg vil si er bare hvor stolt jeg er…”

Det som står videre i e-mailen er ikke kjent ettersom sønnen har valgt å holde det tilbake.

Litt av en e-post å få, eller hva? Hvordan hadde du reagert om det plutselig dukket opp en e-mail fra en død slektning eller venn?

Total
1
Shares
1 Del på Facebook
Relaterte innlegg