De sier fødselsmåned din avslører alt om deg. Min stemte på en prikk. Hva med din?

En test som har gått som en farsott på internett de siste dagene, har sjokkert mange mennesker rundt om i verden. Vanligvis er jeg ganske skeptisk til sånne tester, men personlighetsbeskrivelsene basert på måned nedenfor traff på en prikk.

Stemmer din fødselsmåned med deg? Finn måneden din nedenfor, og hvis den gjør, del det gjerne med dine venner!

Januar-mennesker er sta, viljesterk og redd for å feile. De studerer ofte andre mennesker, og forsøker å lære de og kjenne, for så å gjøre de til en bedre versjon av seg selv.

Februar-mennesker er kunstnerisk og smart. Meget intelligent og kjenner godt sin egen personlighet. De har en tendens til å være opprørsk og fritenkende, noen ganger aggressiv, men den følsomme siden vinner alltid.

Mars-mennesker har en tendens til å være sjenert, av og til med deres ekte personligheter lagt til side. De er snill mot nesten alle, og søker fred og ro og harmoni for alle. Veldig troverdig, i hvert fall inntil tilliten er brutt.

April-mennesker er atletisk, sterk og hissig – og har alltid noe å gjøre. De elsker oppmerksomhet og er vanligvis ikke redd, de søker alltid etter det neste å gjøre.

Mai-mennesker er A-mennesker, og har vanligvis massevis av motivasjon. De har en sterk personlighet, og søker mennesker som har det samme. De har vanligvis ikke så mange barn.

Juni-mennesker er svært sensitiv og høflig. Veldig lavmælte, folk har en tendens til å lytte når noen er født i juni snakker.

Juli-mennesker er alltid morsomme å henge med. De er full av humor og har masse energi, og de setter aldri en stopper for noe.

August-mennesker er alltid full av humor, men de har sterke lederegenskaper som inspirerer de rundt dem. De er full av kjærlighet, og har store drømmer for seg selv.

September-mennesker er detalj-orientert og rask til å kritisere. De er perfeksjonister som forventer det samme fra de rundt dem – dette kan føre til tøffe interaksjoner.

Oktober-mennesker er pratsom og morsom, full av kjærlighet og får alltid venner uansett hvor de går. Veldig selvstendig og full av liv, og ser alltid på den lyse siden av ting.

November er sta og hemmelighetsfulle, og kan være stille i grupper. De er ærlig og selvstendig, og de ønsker å klare seg selv uten hjelp fra andre.

Desember-mennesker er aktiv og innflytelsesrik. Veldig gøy å være rundt, de er et naturlig sentrum for oppmerksomheten i et rom fullt av mennesker. Mange desember-mennesker er ledere i store bedrifter.

Stemte dette med din måned? Del gjerne med vennene dine slik at de også får testet seg!

Total
25
Shares
25 Del på Facebook
Relaterte innlegg