Politimannen stopper 5 kvinner på motorveien. Grunnen? Jeg klarer ikke stoppe å le!

Denne historien har gått som en farsott på Internett de siste dagene. Den handler om en politimann som stopper en eldre dame fordi hun kjører for sakte, men det som skjer mot slutten var helt uventet. Hvorvidt historien er sann eller ei, det er ikke kjent, men historien er så bra at den må deles.

Politimannen satt i politibilen ved motorveien da han oppdaget en bil som kjørte i 22 km/t. “Denne føreren er like farlig som en som kjører over fartsgrensen,” tenkte politimannen i det han slo på blålysene, og vinket bilen til side.

Da han gikk mot bilen, så han at det satt fem eldre damer i den. Ansiktene deres var likblek, og de så mildt sagt forskrekket ut. Sjåføren, åpenbart forvirret, fortalte politiet, “Jeg forstår ikke, jeg kjørte akkurat på fartsgrensen. Hva har skjedd?”

“Frue,” svarte politiet, “Du har ikke kjørt for fort, men du bør vite at det kan være farlig for andre trafikanter når du kjører tregere enn fartsgrensen, også.”

“Tregere enn fartsgrensen?» spurte hun. “Nei, jeg kjørte akkurat etter hastigheten, 22 km/t!”

Politimannen forsøkte å holde latteren inne, og forklarte kvinnen at “22” var veinummeret, og ikke fartsgrensen. Damen smilte og var tydelig flau, og deretter takket politiet for at han observerte henne.

“Før jeg la deg fortsette, så må jeg bare spørre… Er alle i bilen ok? Damene i baksetet ser betraktelig rystet ut, og har ikke sagt et ord siden jeg stoppet deg”, sa politiet.

“Vel,” svarte damen, “Ja, de blir bra om et minutt. Vi har akkurat kjørt av E6.”

Total
0
Delinger
Del Del på Facebook
Relaterte innlegg