Paret druknet hunden sin på stranden – nå forklarer de hvorfor

I starten av sommeren i år var det store medieoppslag om hvordan to personer hadde druknet sin egen hund på en badeplass i Säffle. Det unge paret, en mann og en kvinne, har i et politiavhør fortalt hvorfor de drepte hunden.

Det var uken før sommeren i år at et vitne så et par tok med hunden deres til en badeplass og presset hodet under vannoverflaten. Så løp de inn i skogen med hunden for å skjule liket.

– Den store våte hunden hang tungt i armene. Jeg ropte: “Men herregud, de har drept hunden”, sa vitnet Säffle-magasinet.

Paret løp så bort fra åstedet.

Både kvinnen og mannen ble senere identifisert av politiet, og de er nå mistenkt for den forferdelige ugjerningen. Obduksjonsrapporten viser at hunden, som var av rasen Rottweiler, var gjennomvåt og led. Paret innrømmer at de har utført handlingen.

Mannen har innrømmet det og kvinnen sier hun visste hva som ville skje når de gjorde det, men hun deltok ikke i selve gjerningen. Hun benekter derfor forbrytelsen, sier aktor til GT.

Grunnen til at de drepte hunden var på grunn av økonomiske årsaker. Ifølge paret hadde hunden helseproblemer, og de hadde ikke råd til å drepe den.

Aktor vil nå vurdere saken og avgjøre om en tiltale skal reises. Hvis paret blir tiltalt, risikerer de bøter og /  eller fengsel i inntil to år. Fengsling for dyremishandling er uvanlig.

Jeg forstår ikke hvordan du kan gjøre dette med en hund! Hvil i fred, lille venn. Del din mening om saken!

Total
0
Delinger
Del Del på Facebook
Relaterte innlegg