Moren hans gjemte en kniv i sengen. Du tror hun er gal? Bare vent til du ser hvorfor. Genialt!

Denne moren lar seg ikke lure så lett. Som så mange andre mødre føler hun på seg når sønnen skjuler noe. Les historien som nylig har blitt delt på et internettforum.

Som mange andre sønner gjør, inviterte Thomas moren sin hjem på en fin middag i hans 2-romsleilighet. Ved middagen oppdager moren at han også har besøk, ei jente med navn Julia.
Moren mistenkte umiddelbart at Thomas har en kjæreste, men hun spurte ikke. Likevel prøver hun å finne på ulike måter der hun kan finne ut om sønnen har et forhold med Julia. De nysgjerrige blikkene avslører moren, og Thomas forstår hva hun er ute etter.

– Jeg skjønner hva du tenker, men jeg kan forsikre deg om at Julia og jeg bare bor sammen, sier Thomas, og tror han slapp unna.


Bilde

Men noen dager senere oppdager Thomas og Julia at sølvkniven som de hadde ved middagen har sporløst forsvunnet.

– Jeg har lett, men jeg kan utrolig nok ikke finne sølvkniven etter at moren din var her var her, sier Julia til Thomas.

Thomas nekter å tro at moren er en tyv. Men som tiden går, jo mer han føler seg tvunget til å spørre. Han sender en melding til moren for å sjekke.

“Kjære mamma,

Jeg mistenker ikke at du tok sølvkniven, og jeg sier heller ikke at du ikke har gjort det. Men siden du er den eneste som har vært her, og kniven mangler, må jeg spørre. Har du tatt den? ”

Hilsen Thomas.”

Kort tid etterpå får sønnen svar.

“Kjære Thomas,

Jeg mistenker ikke at du har ligget med Julia, og jeg sier ikke at du ikke har sovet med henne. Men poenget er, hvis hun hadde sovet i sin egen seng, så hadde hun funnet sølvkniven.

Hilsen Mamma.”

Total
96
Shares
96 Del på Facebook
Legg igjen en kommentar
Relaterte innlegg