Mannen sparket hunden som sov på parkeringen. Hundens fantastiske hevn hylles på sosiale medier.

Bilisten burde angre veldig på at han vekte en sovende hund på en parkeringsplasss. Det hele startet en vanlig morgen i den kinesiske byen Chongqing, da en mann skulle parkere bilen. 

Han hadde en parkeringsplass som han alltid parkerte på, men som var fri for alle å bruke. Men noen hadde kommet han i forkjøpet denne dagen – en hund hadde allerede lagt seg til rette.

Etter å ha tutet et par ganger uten å få respons, gikk han ut av bilen og sparket den sovende hunden hardt til at den flyttet seg. Mannen parkerte bilen sin, og fortsatte dagen på jobb som han vanligvis gjør.

Men måten han oppførte seg mot hunden på – det skulle ikke han ha gjort.


Bilde: XJZ / QUIRKY CHINA NEWS / REX

Når bileieren forlot bilen, hentet hunden vennene sine. De begynte straks å angripe karosseriet og vindusviskeren, som en søt hevn for måten mannen behandlet hunden på.

Bildene ble tatt av en forbispaserende. Dagen etter viste den forbispaserende bildene til mannen, som da fikk svar på gåten – det var en gjeng på 4 bein som stod bak.


Bilde: XJZ / QUIRKY CHINA NEWS / REX

Hunder kan være menneskets beste venn, men når virkeligheten blir sann, så kan de også ta saken i egne poter til å stå opp for rettferdighet og respekt.

Del gjerne om du likte historien, og om du synes at hunden gjorde det riktige!

Total
137
Shares
137 Del på Facebook
Relaterte innlegg