Mannen ignorerer hunden – det finner den seg ikke i

Hunder er fylt med kjærlighet, og har ikke noe i mot å oppsøke eieren sin for litt kos og oppmerksomhet. Og de er godt vant – det er jo noe vi gjerne gir til våre firbente venner. Men hva skjer når hundene ikke får oppmerksomhet? Videoen nedenfor viser eieren som ignonerer hunden med vilje for å fremprovosere en reaksjon. Det er morsomt å se hvordan eieren koser seg med situasjonen, mens hunden stadig blir mer ukomfortabel.

Hunden i videoen er en labrador. Dette er en rase som ofte blir brukt i etterforskning da de gjerne gjør en jobb som andre raser takler dårligere. De blir også brukt i redningsaksjoner grunnet deres spesielle evne til å finne både mennesker og andre gjenstander.

Videoen nederst på siden er fra 2015, og har siden den ble lagt ut på videonettstedet YouTube fått mer enn 39 millioner visninger. Flere nevner katten sin i kommentarfeltet, som mener at katten deres har ignorert de fra første dag. Det er derfor morsomt å se at hunden stadig blir mer provosert når den ikke får oppmerksomhet, og eieren ikke viser den tilstedeværelse.

En ting er hvertfall helt sikkert, de to ble helt sikkert kompiser igjen like etter. Og det var ikke vondt ment ovenfor hunden, man må jo ha det litt gøy også.

Videoen kan du se nedenfor.

Relaterte innlegg