Han lurte på hvorfor hans kone alltid var sliten – etter en dag med spionasje falt brikkene på plass

“Hvem bærer tyngst? Kvinner eller menn?” Det er spørsmålet Kao Corporation begynner kortfilmen “Takk alltid” med. Ifølge Upmoments sies det at mange vil svare det “sterke” kjønnet; menn.

Hensikten med denne korte filmen er å fortelle deg at det er vanligvis ikke slik. I begynnelsen av filmen viser de hvordan de observerte hundrevis av japanske folk på gatene i Tokyo og veide på det de bar på. Det tok bare en liten stund før de skjønte at det var kvinnene som bærte tyngst.

Deretter fulgte de en familie én dag, for å se hvordan det ser ut i praksis. Kona visste at hun ble filmet, men hun visste ikke at mannen hennes så på.

På slutten av dagen, var det ikke vanskelig å forstå at kvinnen bar på mange og tunge ting. Det var ikke rart hun var sliten fordi hun jobbet så hardt. Mannen hennes ønsket å uttrykke sin takknemlighet for hans hardt arbeidende kone, noe han ofte tar for gitt. Derfor bestemte seg for å lese opp et brev han hadde skrevet i løpet av dagen.

Se klippet under som åpner våre øyne for hvor viktig det er å være takknemlig. Det viser oss at vi trenger å oppmuntre hverandre til å være sterke nok til å fortsette å kjempe.

Når takket du en annen person sist? Se videoen under.

Relaterte innlegg