Legg denne blandingen på tungen før du skal sove – aldri våkne opp trøtt

Mange klager på at de våkner opp utslitt og ikke har den nødvendige energien for å starte dagen. Dette gjelder ikke bare eldre mennesker, men unge mennesker har det samme problemet. Grunnen til dette er mangelen på søvn.

Det anbefales å sove i 8 timer. I de fleste tilfeller sover vi i 6 eller 7, og vi tror at den forskjellen ikke påvirker oss. Likevel ser det ut til at det utgjør en stor forskjell, ettersom det vil påvirke helsen vår i negativ forstand.

Dessuten er koffein langt fra en god måte å få den energien vi trenger! Dette fordi effekten av kaffe er midlertidig, og når den korte energi-boosten er borte, blir situasjonen enda verre!

Men, vi vil gi deg en effektiv og naturlig oppskrift som vil løse søvnproblemene dine og gi deg energi i morgen når du våkner. Dette vil hjelpe deg å være frisk og energisk gjennom hele dagen!

Den hemmelige ingrediensen som vil hjelpe deg i dette tilfellet er Himalayasalt, som har vist seg å være svært gunstig og effektiv.

Det fantastiske saltet regulerer melatonin-nivået i kroppen din, som er et viktig hormon for en god natts søvn. For å ikke nevne at Himalayasalt er svært effektiv mot depresjon, ettersom det påvirker serotonin (neurotransmitter). Det stimulerer også binyrene; en funksjon for å bekjempe sykdommer, eliminerer migrene og kan gi fantastiske resultater hvis man er på vei ned i vekt.

Dette trenger du:

  • 1 spiseskje med rosa Himalaya havsalt
  • 5 teskjeer av organisk honning

Fremgangsmåte:

Bland honning med Himalaya havsalt i en glasskrukke. Om kvelden, like før du skal sove, legg en teskje av blandingen under tungen.

Dette trikset er utrolig: du sovner nesten umiddelbart, og neste morgen, vil du våkne opp frisk og revitalisert, full av energi!

Du sovner raskere, og du vil aldri våkne opp trøtt igjen! Under er en video som forklarer de fantastiske egenskapene til Himalayasaltet, som er å få kjøpt hvis du Googler det.

Relaterte innlegg