Kvinnen lovte mannen sin å være hjemme til midnatt. Hva som skjedde? Jeg LER!

En kveld for ikke så lenge siden ble jeg invitert ut av noen venninner. Jeg lovet mannen min at jeg skulle være hjemme til midnatt.

Tiden gikk og hvitvinen smakte bedre og bedre. Rundt klokka tre med ganske høy promille var jeg nesten hjemme. Idet jeg går inn ytterdøra hører jeg gjøkuret gale tre ganger, og i frykt for at mannen min skulle våkne galte jeg raskt ni ganger i tillegg til gjøkuret. Stolt var jeg av meg selv som kom på en så smart idé såpass raskt.

Neste morgen spurte mannen min meg om når jeg kom hjem natten før, og jeg svarte «midnatt». Han reagerte ikke noe på svaret mitt, så jeg var sikker på at jeg hadde klart å lure ham. Så sa han: «Vi må få kjøpt oss et nytt gjøkur». «Å, hvorfor det?» svarer jeg lett nervøst.

«Vel,» sier han «i natt galte det først tre ganger, bannet og galte fire ganger til før det renset halsen og galte enda tre ganger. Så fniste det, galte to ganger til før det til slutt snublet over stuebordet og fjertet.»

Likte du den? Del med dine venner 😀

Total
47
Shares
47 Del på Facebook
Relaterte innlegg