Kollega smugfilmer når han danser med 83-åringen – dager senere ringer plutselig telefonen

28-åringen Lee Howard jobber på et sykehjem i Storbritannia, og bruker sine dager på å ta vare på pensjonistene. Det er hans jobb å sørge for at beboerne føler seg bra i både kropp og sjel, så når Lee en dag så en eldre dame var lei, visste han nøyaktig hva hun trengte.

“Pat var litt rastløs og trist, noe som skjer med alle fordi de har ulike plager på grunn av sin alder. Det er veldig ulikt fra Pat å være stille, da hun vanligvis er sykehjemmets solstråle.”

Lee var fast bestemt på å få 83-åringen Pat til å smile, og visste at hun elsket sang og dans. Han satte derfor på en av hennes favorittsanger og spurte om hun ville danse.

“Hun elsker å synge og danse, så jeg satt på The Monkees, og fikk henne opp. Det fungerte helt fint – hun glemte alle tanker og elsket det”, sier han.

En kollega filmet det fantastiske øyeblikket, og la deretter ut klippet på YouTube. Reaksjonene lot ikke vente på seg – på bare noen få dager hadde videoen blitt sett av tusenvis av mennesker.

Lee ville kanskje bare muntre opp en trist 83-åring, men det endte opp med at han faktisk forandret livet hennes! Så fantastisk med sånne fantastiske ansatte!

Relaterte innlegg