Jenta uten føtter møter en valp uten labb på sykehuset. Så skjedde dette…

Sapphyre Johnson ble født uten fingrer eller føtter, og har vært pasient på Shriners Hospital siden hun var tre måneder gammel. Sapphyre har gjennomgått flere operasjoner for å kunne bruke protese. Men etter det siste sykehusbesøket, så gikk hun ikke hjem med kun to proteser.

jentebarn
Bilde: Greenville News

Moren hennes sa til ABC News: “Det var for to uker siden at vi ble fortalt at en eier hadde kontaktet sykehuset angående en valp som manglet poten på frambeinet”. “Hun ville at han skulle vokse opp med et barn som hadde lignende svekkelser.”

Etter å ha sett et bilde av den tyske valpen, ble Sapphyre forelsket i valpen umiddelbart. “Sapphyre la merke merke til at det manglet en labb med en gang,” forklarte hun.” Hun sa: “Han har en fot som min.”

bildehund
Bilde: Greenville News

Hundens oppdretter, Karen Ridler, sa at den ni uker gamle valpen ble født i et kull på ni, men var den eneste som manglet en labb. Hun bestemte seg navngi ham Lt. Dan (Løytnant Dan) etter “Forrest Gump”-karakteren som hadde mistet begge bena.

Karen besluttet å overlevere valpen til sykehuset, da hun ville at den skulle brukes som en terapi hund. Det som i steden skjedde var at han ble med Sapphyre og hennes familie hjem på mandag.

bildehund2
Bilde: Greenville News

“Vi sa: ‘Sapphyre, vis ham føttene dine’. Hun gjorde det, og tok av seg protesen og sa: “Se!». Så tok Lt. Dan opp labben på nøyaktig samme tid.”, sa mamma Karen.

“Han følger henne etter hvert skritt hun tar, overalt hun går”, sier mammaen til Sapphyre. “Det er som de har kjent hverandre for alltid.”

Herregud for en fantastisk fin historie. Er du ikke enig?

Total
26
Shares
26 Del på Facebook
Relaterte innlegg