Irritert mor skriver et brev til sin respektløse 13-åring – nå hylles hun på sosiale medier

“Jeg er gammel nok til å bestemme selv” og “jeg tjener mine egne penger” er to setninger som de fleste foreldre til tenåringer hører. Men en mor fikk nok av sønnens dårlige holdning, og bestemte seg for å lære ham en lekse.

13-åringen Aaron Havisham lagde en Youtube-kanal og kunne i 2015 begynne å tjene penger på det han la ut.

Ifølge alenemoren hadde Aaron sluttet å gjøre lekser, og han var overbevist om at han kunne leve på pengene han tjente gjennom Youtube-kanalen sin.

En dag ble moren så lei av holdningen hans, så hun skrev et brev til sin sønnen sin. Nå hylles moren på sosiale medier. Les brevet under.

Kjære Aaron,

Ettersom det ser ut som du har glemt at du bare er 13 år, at jeg er forelderen din og at du ikke vil bli kontrollert, tror jeg at du trenger en leksjon i å være selvstendig. Det nevnes også, den gangen du sa til meg at du har begynt å tjene penger, er det vel ingen sak for deg å betale tilbake de tingene jeg har kjøpt til deg tidligere.

Så hvis du ønsker å bruke lampen/lavalampen din, eller vil bruke internett, må du betale din del av kostnadene.

Leie: 3650 kr

Elektrisitet: 985 kr

Internett: 173 kr

Mat: 1240 NOK

Du må også ta ut søppelet på mandager, onsdager og fredager, samt vaske og støvsuge disse dagene. Du må holde badet rent hver uke, lage din egen mat, og rydde opp etter deg. Hvis du ikke gjør dette, vil jeg kreve et gebyr på 250 NOK hver dag jeg må gjøre det.

Hvis du bestemmer deg for at du heller vil være barnet mitt igjen – i stedet for min romkamerat, kan vi forhandle om vilkårene.

Beste hilsen,
mamma

Hva synes du om brevet til morgen? Genialt eller bare tull? Vennligst del dine tanker på Facebook!

Total
397
Shares
397 Del på Facebook
Relaterte innlegg