Hunden ble forlatt fordi eierne ville hun skulle dø. Men så kom en familie på 3 kjørende forbi…

Eierne til hunden Xena ble lagt i en pose, og deretter lagt i veikanten for å dø på den mest hatfulle måten. Fordi Xena akkurat hadde født valper fikk eierne nok av henne. Men så skjedde noe helt, helt spesielt.

En familie fant hunden i veikanten, og tok den med hjem for å gi omsorg. De sier at de var veldig usikker på om hun var død, eller bare veldig hard skadet og redusert av skadene.

Og det utrolige? Etter at hun ble reddet, og ble bedre – ble hun redningen for familiens autistiske gutt.

Så ille så Xena ut på det verste. Pelsen vokser ikke skikkelig og hunden er tydelig forslått og deprimert.

xena2

Xena ble tatt hånd om – og familien fikk etterhvert gitt omsorg, og behandling ble gitt.

xena3

Hunden var tydelig sliten etter alt det grusomme hun har vært gjennom.

xena4

Her ser vi Jonny og Xena. Bestevenner.

xena8

Xena har også reddet Jonny. Han er autist, og familien sier at hunden har vært en stor redning for familien og Jonny. Det fordi hunden kan gi masse kjærlighet til Jonny, og samtidig være en god støttespiller for han.

xena9

Hunden Xena har også fått arr etter alt det grusomme som har skjedd, men det hindrer henne ikke. De tilbringer mye tid sammen!

bilde1

Den nye familien: Familien adopterte Xena og tok på seg ansvaret for den. Xena lever i dag et friskt liv, da han også hjelper lille Jonny som er autist.

“Hunden er som født for Jonny”, sier familien.

xena10

Vi er så glad på både hunden og familiens vegne. Hunden ville vært død nå, men lever nå et fantastisk liv med sin nye familie. Familien har også adoptert to andre hunder fra før.

Total
201
Shares
201 Del på Facebook
Legg igjen en kommentar
Relaterte innlegg