Hunden bjeffet og ville vise noe i skogen. Det de fant… Så utrolig bra de kom tidsnok!

Hund “Hero” reddet familien sin i siste øyeblikk, for bare timer senere ville valpene fryst i hjel. Dette er en historie om en ekte helt.

Hero ble forlatt av sin opprinnelige eier, og måtte derfor flytte inn hos hundeservatet, Dallas DogRRR i Texas. Men han brøt seg løs og rømte under en spasertur. De ansatte på Dallas DogRRR så han senere sammen med en tispe i området, og mistenkte at det var til henne han hadde rømt. De klarte ikke å fange han igjen.

bilde1
Bildekilde

På torsdag for to uker siden kom han endelig tilbake til hundereservatet og oppførte seg svært annerledes. Han er vanligvis en rolig og forsiktig hund, men da bjeffet han kontinuerlig og virket veldig bekymret. Det var tydelig at han ønsket sykepleiernes oppmerksomhet.

Marina Tarashevsce og John Miller’s mistenkte at han ville vise dem noe, fordi hver gang de nærmet seg han, løp han litt bort og fortsatte å bjeffe. De bestemte seg for å følge etter han – inn i skogen.

Vel fremme stanset “Hero” ved et veltet tre. Og da forstod Marina og John hvorfor Hero ville at de skulle følge etter han.

bilde2
Bildekilde

Under treet ligger tispa og deres ti nyfødte, men er veldig nedkjølt.

bilde3
Bildekilde

bilde4
Bildekilde

Moren, som nå heter Mona, var den samme tispen som tidligere ble sett med Hero da han var på rømmen, og det er stor sannsynlighet for at Hero er far til valpene.

bilde5
Bildekilde

Alle elleve hundene ble umiddelbart tatt hånd om og bor nå i fosterhjem, til og med Hero har flyttet inn. Valpene er i god form, og vil overleve, spesielt siden de har pappaen “Hero” som passer på dem.

bilde6
Bildekilde

Hero er en ekte helt som virkelig fortjener navnet! Nå håper jeg at alle valpene kan vokse opp og få nye kjærlige hjem.

bilde7

Total
94
Shares
94 Del på Facebook
Relaterte innlegg