Hun sprayfarger sine gamle leker. Når jeg så resultatet.. Dette må jeg prøve!

Noe du kanskje har mye av, er gamle leker eller ting du aldri lenger bruker. Jeg har iallefall det – og jeg skal finne frem noe av det. For etter at du har sett videoen nedenfor, så er jeg nærmest sikker på at du også skal gjøre det!

Det smarte trikset som blir vist i videoen nedenfor, transformerer noen gamle leker til et vakkert stativ til lampen. Gjenbruk av gamle husholdningsartikler er en fin måte å rydde plass på, og samtidig bringe nytt liv til hjemmet ditt!

Du trenger kun en sprayflaske i fargen gull (sølv kan også fungere). Du får kjøpt de i matbutikker, og går under navnet “hobbyspray”. Ett tips er å gå på jakt i din lokale bruktbutikk for å finne gamle gjenstander du kan friske opp. La kreativiteten blomstre!

Relaterte innlegg