Hun fikk tre dager på å flytte ut. Hva hun gjorde da? Evig genialt

Etter 37 års ekteskap, dumpet Peter sin kone til fordel for hans yngre sekretær. Den nye kjæresten krevde at de skulle bo i Peter og hans tidligere kone, Anne, sitt millionhus. Fordi Peter hadde bedre advokater, vant han saken og hun fikk tre dager på å flytte ut.

  1. Den første dagen brukte hun på å pakke alle sine eiendeler i bokser og pappesker.
  2. På den andre dagen kom det et flyttebyrå som tok tingene hennes og oppbevarte de.
  3. På den tredje dagen, satt hun for siste gang på spisebordet med stearinlyset tent, rolig bakgrunnsmusikk, og spiste reker med kaviar, med en flaske Chardonnay til.

Da hun var ferdig, gikk hun inn i hvert eneste rom og la igjen noen halvspiste rekeskall dyppet i kaviar inn i gardinstengene. Hun ryddet opp på kjøkkenet og dro.

Da mannen kom hjem med sin nye kjæreste, var alt perfekt de første dagene. Så, etter en tid begynte huset å lukte. De prøvde alt; vasket og luftet ut. Ventilasjonskanalene ble sjekket for døde dyr og teppene ble damprenset. Luftrensere ble hengt overalt.

Ingenting fungerte.

Folk sluttet å besøke dem. Reparatører nektet å jobbe i huset. Hushjelpen sluttet.

Til slutt luktet det så ille at de ikke kunne bo der lenger. De bestemte seg derfor for å flytte. En måned senere, selv om prisen på boligen var sterkt redusert, så kunne de ikke finne en kjøper.

Til slutt måtte de låne penger fra banken til å kjøpe et nytt hus. En dag ringte hans eks-kone og spurte hvordan det gikk. Hun fortalte ham at hun savnet sitt gamle hjem, og at hun var villig til å redusere skilsmisseoppgjøret i bytte mot å få huset tilbake.

Vel vitende om at hun ikke visste hvor ille det luktet, så gikk han med på en pris som var ca 1 / 10 av det huset hadde vært verdt, men bare hvis hun kunne signere papirene samme dag. Hun godtok det, og innen en time var papirene signert.

En uke senere, stod Peter og hans nye kjæreste smilende mens de så flyttebyrået pakke alt de skulle ha med seg til sitt nye hjem.

Inkludert gardinstengene.

Del med dine venner nedenfor

Total
2K
Shares
2K Del på Facebook
Relaterte innlegg