Hotelleierens svar på om mannen kan ta med seg hunden på hotellet er fantastisk.

Vi har alltid sagt at vi kan lære mye fra våre firbente venner, og her har vi en som har forstått det.
Mange ønsker å ta med seg sine kjæledyr på ferie. Det kan derimot være vanskelig å finne et hotell som tillater hunder på hotellrommet, men hotellet i denne historien foretrekker faktisk firbente gjester.

Nylig skrev en mann dette til et hotell han ville bo på i ferien, og spurte om han kunne ta med hunden sin. Han skrev:

“Jeg vil veldig gjerne ta med hunden min. Han er snill og veloppdratt. Kan dere gi meg lov til å ha hunden på rommet om natten?”

Mannen var overlykkelig da eieren av hotellet nesten umiddelbart svarte følgende:

“Jeg har drevet dette hotellet i mange år. I løpet av den tiden har jeg aldri hatt en hund som har stjelt håndklær, sengetøy, sølvtøy eller bilder fra veggene. Jeg har aldri måtte å kaste ut en hund midt på natten fordi de var for full og kranglete. Og jeg har aldri hatt en hund som nekter å betale hotellregningen.

Så ja, hunden er veldig velkommen på hotellet mitt.”

1472031250

For et fantastisk budskap det er i denne historien: Vi kan alle lære av menneskets beste venn! Gjerne del om du likte den.

Total
101
Shares
101 Del på Facebook
Relaterte innlegg