Hans kone ba han om å ta med en annen kvinne ut til middag…Det viste seg å være verdens beste ide!

Historien om denne mannen er veldig hyggelig og rørende. Han bestemte seg for å dele den på nettet for å få oss til å tenke på hva kjærlighet egentlig er.

Etter 21 års ekteskap tok min kone meg til side for å fortelle meg noe viktig. Hun ville at jeg skulle be en annen kvinne ut til en middag og deretter på kino. Hun sa: “Jeg elsker deg, men jeg vet at den andre kvinnen også elsker deg – og jeg vil gjerne at hun skal tilbringe litt tid med deg.”

“Den andre kvinnen” var min mor. Hun har bodd alene i 19 år helt siden min far døde, og på grunn av mye jobb og mine tre barn kunne jeg bare se henne nå og da.

Så den kvelden gjorde jeg som min kone hadde bedt meg om å gjøre. Jeg ringte for å invitere ut moren min restaurant og kino.

– “Hva er det som skjer?» spurte hun. “Er du sikker på at alt er bra?”

– “Jeg tenkte at det kunne være en god idé å tilbringe litt tid med deg,” svarte jeg. “Bare deg og meg.”

Min mor ble stille i telefonen, men sa til slutt. “Det vil jeg sette veldig pris på. Jeg gleder meg.”
[content_locker id=’3914′ name=”]
Neste fredag gikk jeg og hentet henne etter jobb. Jeg var litt nervøs, det var så lenge siden jeg har sett henne… Hun hadde bølget håret og hadde den samme kjolen hun hadde på hennes siste bryllupsdag. Smillet hennes som strålte av lykke gjorde at hun så ut som en engel.

“Jeg fortalte vennene mine at jeg skulle ut med sønnen min i kveld, og de var alle veldig imponert”, sa hun da hun kom inn i bilen. “De kan nesten ikke vente på å få høre om kvelden vår!”

Vi gikk på en ikke altfor fin restaurant, men det var koselig der. Min mor tok meg rundt armen som om hun var min kjæreste. Vi satte oss ned – og jeg måtte lese menyen til henne fordi hun hadde et dårlig syn. Da jeg var ferdig med å lese forrettene hevet jeg blikket og så at hun stirret på meg med et smil fult av nostalgi. “Når du var liten, det var jeg som måtte lese menyen,” sa hun rett frem. “Vel, da er det på tide at du får hvile litt og la meg gjøre det samme,” svarte jeg.

Vi spiste – og snakket i lag om våre respektive liv. Til slutt snakket vi så mye at vi helt glemte av kinoen. Men vi var ikke spesielt lei oss for å ha gått glipp av filmen. Da jeg kjørte henne hjem, sa hun at hun ville gjerne gå ut med meg igjen – men bare hvis jeg lovet at jeg ville la henne betale neste gang. Det avtalte vi.

“Hvordan var middagen deres?”, spurte kona mi da jeg kom hjem. “Det var veldig bra. Mye bedre enn jeg kunne forestilt meg.”

Jeg fikk aldri holdt vårt løfte og la henne be meg ut. Noen måneder senere gikk moren min bort på grunn av hjerteproblemer. Det gikk så fort at ingen kunne ha gjort noe for å redde livet hennes.

Noen uker senere fikk jeg et brev i posten. Det var en regning fra samme restaurant som jeg var med moren min på. På regningen var det festet en liten lapp der det stod: “Jeg har betalt denne regningen på forhånd. Jeg er ikke sikker på om jeg kommer til å spise der, men jeg har alle fall betalt for to personer – en for deg og en for din kone. Du må bare vite hvor mye kvelden vår har betydd for meg. Jeg elsker deg, min sønn.”

Det var bare den dagen at jeg innså hvor viktig det er å si “jeg elsker deg” og vie tid til sin familie og andre som vi holder nær. Fordi ingenting er viktigere enn kjærlighet. [/content_locker]

Total
5K
Shares
5K Del på Facebook
Legg igjen en kommentar
Relaterte innlegg