Han vil kaste ut kona og bli kjæreste med en 23-åring. Det hun svarer tilbake er så klokt

Når årene begynner å sige på, mimrer man ofte tilbake på tiden som ung. Mannen i historien nedenfor er intet unntak, og konfronteter sin kone med at han er lei av å være i lag med en 73 år gammel kvinne. Det hun svarer? Det må bare leses.

Kilde: JU / Wikipedia

Etter å ha vært gift i 50 år, satt jeg en dag og så på min kone da jeg sa følgende:

“Nå er det femti år siden hadde vi hadde en billig leilighet, en dårlig bil, sov på en sovesofa og så på en 10 tommers svart-hvit TV. Men også? Jeg fikk i det minste dele seng hver kveld med den søte jenta på 23 år.

I dag har jeg et hus verdt flere millioner, en bil for nesten en halv million, en stor og fin seng, og den beste TVen på markedet. Men jeg sover med en 73 år gammel kvinne. Så jeg spurte henne: “Det virker som du ikke bryr deg mer om forholdet. Er det alderen som begynner å slite?”

Min kone er en svært fornuftig kvinne. Hun fortalte at jeg burde gå ut og finne en pen 23-år gammel jente, og at denne jenta ville sørge for at jeg nok en gang kan bo i et billig hus, kjøre en dårlig bil, sove på en sovesofa og se på en 10 tommers svart og hvit TV igjen.

Det er jo så klokt sagt! Vi vet ikke om historien er sann, men budskapet sier iallefall sitt. Og husk at eldre kvinner med mye livserfaring har mye god visdom andre trenger å ta lærdom av!

Lik og del innlegget vårt på Facebook hvis du likte denne historien

Total
117
Shares
117 Del på Facebook
Relaterte innlegg