Han slipper fisken fri. Men det fisken gjør da har jeg aldri sett før

Når jeg tenker på dyr som utstråler kjærlighet, er fisk ikke det første dyret som dukker opp i hodet mitt. Men etter å ha sett hvordan denne mannen nærmest “koser” med fisken har endret synet mitt på det.

Flowerhorn-fisker er ganske tillitsfulle mot den som gir dem mat, men kan være reserverte mot andre mennesker. Disse akvariefiskene er populære for deres unike utseende, med ballonglignende hoder som skiller dem fra andre fiskesorter.

Jeg må innrømme at jeg aldri før har sett en fisk som blir koset med! Det ser ut som om disse to har vært venner i lang tid, siden den hengivne fisken ikke kan få nok oppmerksomhet. Hvis du vil dele denne spesielle fisken med vennene dine, er det bare å spre budskapet!

Relaterte innlegg