Han legger iskremmen i mikrobølgeovnen. Høres det rart ut? 2 minutter senere… Ååååhh!

Hvis du kjøper iskrem i butikken er det som oftest rikelig mengde i starten, men etterhvert innser du at du sannsynligvis etterlater litt. I stedenfor å legge iskremmen i fryseren igjen, hvorfor ikke bruke det til å lage en helt ny dessert?

Hvis du skal lage kake trenger du alltid melk og egg, med tilsetning av sukker, mel. Det geniale med denne oppskriften er at du kun trenger iskrem og litt sjokoladekakepulver for å lage iskremkake.

Fremgangsmåte: Smelt litt iskrem i mikroen. Bland 50/50 iskrem og sjokolade. Rør om, og legg det i mikrobølgeovnen på maks styrke i et par minutter. Ta en kniv, og skjær rundt kanten for å ta kaken ut av formen. Vips – du har fått en delikat sjokoladekakeis som vi garanterer vil smake godt!

Prøv denne oppskriften, og gjerne del det på Facebook om det ser godt ut. Du har garantert noen venner som vil sette pris på denne oppskriften.

Relaterte innlegg