Han kom hjem fra jobb til et hus som er snudd opp ned. Når han hører grunnen…

Arbeidsfordeling i hjemmet er til tider vanskelig, og ofte er det kvinnen i huset som står for både matlaging, rydding og oppvasken. Hvis du kjenner deg igjen i denne historien så må du dele den videre med dine venner!

En mann kom hjem fra jobben og fant sine tre barn ute i hagen, fremdeles i pysjamas, lekende i gjørme og søle, med matpakkepapir og leker strødd utover hele plenen. Konas bildør var åpen, det samme var døren inn til huset og ingen tegn til hunden.

Når han kom seg inn i huset fant han enda verre tilstander. En lampe var veltet, et bilde hadde falt ned og knust, TV’en sto på fullt volum på “Cartoon Network” og det lå skitne og rene klær om hverandre i hele stuen og oppover trappen. På kjøkkenet fløt det over av skitne tallerkener, knuste glass, frokostrester lå spredd utover hele gulvet, kjøleskapet stod på vidt gap, hundemat var klint oppover veggen og det lå sand i vaskemaskinen.

Han løp opp trappene til andre etasje, snublet i flere skitne og rene klær, nå desperat etter å finne sin kone. Han var livredd for at hun var blitt syk eller at noe grusomt hadde skjedd. Han tittet inn på badet, som var oversvømt med vann, såpebobler og toalettpapir. Speilet var smurt inn med tannpasta og leppestift.

Han løp inn på soverommet og fant sin kone i sengen, hvor hun koste seg i pysjamasjen med en god bok. Hun så opp på ham og smilte, og spurte hvordan dagen hans hadde vært.

Han så vantro på henne og sa: “Hva i all verden har skjedd her i dag??” Hun smilte og sa: “Du vet hver dag når du kommer hjem fra jobb og spør hva i all verden jeg gjør dagen lang..?”

“Ja..?” svarer mannen.

“Vel, i dag gjorde jeg ikke det!”

Total
2K
Shares
2K Del på Facebook
Relaterte innlegg