Han går tre mil hver dag for å jobbe. Når kollegaene fant ut av det gjorde de dette

Dette er James Robertson 56 år gammel. Hver dag går han fra hjemmet sitt i Detroit, til jobben i Rochester Hills. Avstanden er over 3 mil, men ettersom bilen hans sluttet å fungere har han ikke andre muligheter.

Han reiser hjemmenfra klokken åtte om morgenen, og ankommer ikke jobben før klokken 2, akkurat da skiftet hans begynner. Deretter jobber han til klokken ti på kvelden, noe som betyr at han er hjemme rundt klokken fire om morgenen.

– Jeg kan ikke forestille meg å ikke jobbe

Dette har han gjort i ti år. Aldri, aldri har James klaget.

– Jeg kan ikke forestille meg å ikke jobbe, har han sagt til Detroit Free Press.
Folk som bor 10 minutter unna jobben bruker vanligvis å klage, og si at de ikke kan komme på jobb fordi snø og regn hindrer de. Men James møter opp hver dag. Fra mandag til fredag.

Han går over 30 kilometer for å komme til jobb. Fordi uten penger blir han kastet på gaten.
Han går over 30 kilometer for å komme til jobb. Fordi uten penger blir han kastet på gaten.

På grunn av mye utgifter har han ikke hatt råd til å spare til en ny bil. Det er heller ingen av hans kollegaer som bor nær han, og bussen går bare korte distanser.

Men folkens, se hva kollegaene hans har gjort for han. De har opprettet hjelpefondet “Help James Robertson get a car», der gavmilde bidragsytere kan bedre situasjonen til James. Innsamlingen er nå oppe i svimlende 2,6 millioner kroner, og på den første dagen fikk de kr 380 000 i donasjoner.

Det kommer til å bli en fil bil. Fordi han fortjener det.

Total
350
Shares
350 Del på Facebook
Relaterte innlegg