Han fant en halvdød baby på gaten. Det han gjorde med den er så fantastisk fint

Når de fleste av oss går på gaten, og vi tilfeldigvis ser et tilsynelatende dødt dyr, er vår første instinkt å fortsette. Ess da – det kommer noen som har ansvaret for dyret uansett. Tross alt, det er faktisk vårt ansvar som mennesker å ta ansvar for alle dyr i nød vi ser.

En mann oppdaget et nyfødt ekorn liggende på bakken. Solen stekte på himmelen, og det var mange varmegrader i luften. Her er hans nydelige historie som vi håper lyser opp dagen din. Gjerne del den med dine venner hvis du likte den!

Jeff Longo er mannen som ikke ville se ekornet død. Den dagen han så det lille ekornet ligge på et fortau, brennende til døden i varme Florida, USA., valgte han å gjøre noe med det. Selv om han visste at ekornet kunne dø når som helst, så var han fast bestemt på å gjøre alt han kunne for å hjelpe.

bilde1

Å finne halvdøde dyr på gaten er noe vi heldigvis ikke opplever så ofte. Å ta vare på en såret og døende dyr innebærer et stort ansvar. De fleste mennesker ville ikke hatt tid ut av sin travle hverdag til å gjøre det. Men Jeff Longo var fast bestemt på å hjelpe.

bilde2

Han hadde ikke tro på at ekornet skulle overleve. Jeff døpte ekornet navnet “Biscuits” (kjeks på norsk).

bilde3

Se så liten og nydelig ekornet er når det ligger i hånden. Det er til å smelte av…

bilde4

Jeff Longo brukte tre hele måneder av sitt liv til å pleie ekornet. Han sørget for at ekornet ikke bare overlevde, men også var i stand til å trives. Han fylte en flaske med næring hver dag, og resultatet av det var at ekornet kom i bedre form for hver dag som gikk.

bilde10

Han og ekornet har fått et veldig godt forhold. Selv når det er tid for å gå på jobb, sitter ekornet godt plassert på skulderen og brystlommen hans. Denne utrolige historien er beviset på at det finnes fantastiske mennesker i verden.

bilde15

Ikke bare har ekornet fått seg en venn, Jeff. Ekornet har også blitt introdusert for hunden i huset, “Shampo”. De koser seg i hverandres selskap.

bilde9

Ekornet blir stadig bedre for hver dag, og elsker å leke. Her har Jeff tatt kommandoen over ekornet, og prøver iherdig å lære han å “skate”. Hehe.

bilde14

Enn så lenge får ekornet naturens omgivelser inne i et bur. Jeff sier at ekornet ikke bærer preg av å være deprimert, og at det ser ut som ekornet har det veldig bra.

bilde13

Ekornet lever i dag et fantastisk liv. Han kunne vært død, etter at han lå på Florida’s gater og ble stekt av solen. I Flordia er det mellom 25-30 grader på denne årstiden av året.

bilde16
Bilder: Imgur

Likte du denne historien?

Total
98
Shares
98 Del på Facebook
Relaterte innlegg