Han dater en kvinne tross at han er gift. Du synes at han er et svin? Men når du leser hvorfor kommer hjertet ditt til å smelte.

Jarrid Wilson er pastor og forfatter. Han er også gift. Likevel dater han en kvinne. Her forklarer han hvorfor du bør gjøre det samme.

“Jeg har noe å tilstå. Jeg dater noen. Selv om jeg er gift.

Det er en fantastisk kvinne. Hun er smart, vakker, utspekulert og fantastisk. Jeg elsker å be henne til middag og filmer. Jeg forteller henne alltid hvor vakker hun er. Jeg kan ikke være sint på henne for mer enn fem minutter, og når jeg ser smilet hennes lyses hele dagen min opp.

Noen ganger kommer hun og besøker meg på jobb uten forvarsel. Noen ganger tar hun meg med på en fantastisk lunsj, eller så overrasker hun meg med en god kake som hun har bakt seg selv. Jeg kan ikke forstå hvordan jeg kunne vært så heldig å møte denne kvinnen, selv om jeg er gift. Forresten, jeg oppfordrer deg til å virkelig til å gjøre det du også, det er først da du ser hva kjærlighet er!

Oh! Har jeg sagt at kvinnen som jeg dater, også er min kone? Hva ellers trodde du?

Det jeg vil si er at kjærlighetslivet ikke slutter bare fordi du er gift. Jeg ønsker å fortsette å være min kones elsker, og gå ut med henne som om det var vår første gang…selv om jeg er gift med henne og vi begge har sagt “ja”. Men jeg ser ofte at kjærligheten dabber av – og som så blir rutine fordi de to partene ikke lenger ser på seg selv som elskere.

[content_locker id=’3914′ name=”]
Når du tilbringer tid med noen blir du kjent med en person på en helt spesiell og unik måte. Vil du ønske at det bare skal renne bort? Det bør det ikke gjøre. Blikkene og kjærligheten dere delte på deres første date skal ikke behøve å bli slukket på grunn av årene som går. Hvis du våkner opp hver dag og viser kjærlighet ovenfor din kone – akkurat som om dere fortsatt var i begynnelsen av forholdet. Du vil etterhvert innse at hvis du ser det på denne måten, da forholdet vil endre seg fullstendig.

Nøkkelen til kjærlighet er kommunikasjon og det å hele tiden å elske og bli elsket tilbake.

Jeg oppfordrer deg derfor til date din kone, å vie henne med all din tid og energi – av hele ditt hjerte. Husk at et “ja” ikke betyr at du har vunnet henne og at du ikke har noe mer å gjøre. Tvert imot, det er bare begynnelsen.”[/content_locker]

Total
91
Shares
91 Del på Facebook
Legg igjen en kommentar
Relaterte innlegg