Pappaen tok dette bildet av sønnen sin. Få dager etter ble det spredt på sosiale medier verden over

Carter Lett er en syv år gammel gutt som har en medfødt hjertefeil. Hjertefeilen har gjort at Carter har gjennomgått utallige operasjoner. Når faren hans, Mark, så hvordan sønnen reagerte etter den siste operasjonen, så postet han følgende på Facebook til sine venner og familie.

bildegutt

“Vi var litt bekymret for å legge ut dette, men jeg føler det er nødvendig. Carter tok av bandasjene sine tidligere i dag. Han gråt i 45 minutter da han så arrene på magen. Han sa at han er redd folk skal synes han er stygg. Dette var vanskelig å høre som en forelder.

Vi fortalte ham at arrene gjør han vakker, og at de gjør at han ser ut som en superhelt. Hvor mange likerklikk kan Carter få for hans tapperhet? Del gjerne.”

bildebarn

Carters’ siste operasjonen gikk ut på å reparere en pacemaker han har hatt hele sitt liv. Men den operasjonen gjorde at han fikk tre nye arr. Etter operasjonen så Carter seg i speilet, og ble fullstendig knust. Pappaen visste at han måtte gjøre noe.

Han ville dele budskapet på sosiale medier. Og det gjorde han, med ett ønske: Få sønnen sin til å smile igjen. Med over 1.469.859 likerklikk og nesten 109 000 delinger på noen dager, har det gitt Carter en enorm selvtillit. Og faren hans kunne ikke vært mer stolt.

bildebarnto

“Arrene er det som symboliserer han. De viser hva han har overvunnet, og at han var sterkere enn sykdommen som prøvde å drepe ham», sa han.

Arr skal man ikke skjemmes over! Det virker som Facebook-brukerne er enig. Er du?

Total
26
Shares
26 Del på Facebook
Relaterte innlegg