Gutten faller ned til gorillaen, så skjer dette når alfahannen går mot ham

Dyrene og vi mennesker er veldig ulik, men samtidig så lik. Vi har mye å lære fra dyreriket, og dyr har en fantastisk evne til å kunne respektere oss mennesker.

I 1986 datt Levan Merritt, en 11 år gammel engelsk gutt, ned til en gorilla på Jersey Zoo i ferien med foreldrene sine. Alle menneskene rundt samlet seg rundt gjerdet og fryktet at det verste skulle skje når den store alfahannen nærmet seg den hjelpeløse gutten, skriver Daily Mail.

Mens alle fryktet det verste da alfahannen stod over den lille gutten, ble det snart klart at gorillaen Jambo ikke hadde noen farlige intensjoner.

Da gutten våknet opp gikk gorillaen noen meter unna, og så ut til å være redd for det lille barnet. Det neste som utspiller seg hadde ingen forestilt seg.

Historien om Jambo og elleve år gamle Levan spredte seg som ild i tørt gress over internett på den tiden, og den har nå nylig dukket opp igjen i media – og det er absolutt ikke for ingenting.

Se da det dramatiske (men også fantastiske) øyeblikket utspille seg i videospilleren under. Del gjerne hva du synes om det på Facebook.

Relaterte innlegg