Den gravide kvinnen tvinges til å ha 2 jobber – så får hun et brev fra sjefen

Marcus Lemonis har jobbet seg opp fra ingenting. Han hadde ingen forutsetninger for å bli mangemillioner.

Men Marcus Lemonis er veldig unik. Han bruker minst penger på seg selv, og mest penger på små bedrifter som sliter økonomisk. Han poengterer også hvor viktig det er å behandle de ansatte rettferdig og å være generøs, fordi det vil øke motivasjonen for de ansatte.

Tami Forbes er butikksjef på Key West Key Lime Pie Company. Selv om hun håndterer alt fra inventar til markedsføring kan Tami bare ta ut 2500 kroner i uken. Hun er derfor tvunget til å jobbe ekstra som bartender for å forsørge familien.

I tillegg til at hun har to åtte år gamle tvillinger hjemme og er gravid med sitt tredje barn. Tami jobber ikke bare ni timer i løpet av en dag, hun må også være den beste moren som finnes når hun kom hjem.

Fordi hun tenkte å ta mammapermisjon snart, ble Tami svært bekymret for den økonomiske situasjonen hun var i.

Det er her Marcus Lemonis kommer inn. Han ga henne en sum verdt seks måneders lønn, slik at hun kan bo hjemme med sine barn til hun føler seg klar til å begynne å jobbe igjen.
Men det er ikke alt. Når hun kommer tilbake, vil hun få en lønnsøkning utenom det vanlige. I stedet for 10 000 NOK i måneden, vil hun tjene 33.000 kroner. Dette gjør at hun vil finne ro i sin økonomiske situasjon og være i stand til å bruke mer tid på sine barn.

Fantastisk – eller hva? Se videoen under! Mennesker som Marcus Lemonis er bare helt unik. ❤️

Relaterte innlegg