Hvis du gjør dette, kommer du aldri til å se edderkopper på kjøkkenet, badet eller soverommet igjen

Mange av oss får frysninger når vi ser edderkopper og insekter. Spesielt hvis du bor i et hus med en stor hage, så er det et vanlig syn.

Du har kanskje prøvd produkt kjøpt i butikken, men til tross for at de ikke er så god som det sies, bør du også være klar over det faktum at det inneholder massevis med skadelige kjemikalier.

FamilyLifeGoals har funnet noen enkle tips og råd for hvordan du kan fjerne edderkopper og insekter fullstendig! Les og lær under.

Sitron
Edderkopper hater sitron, så hvis du har en sitron, kan du effektivt drepe dem. Du kan også gni litt sitronsaft på områder der edderkopper bruker å samles, som for eksempel som på overflater.

Seder
Hvis du kjøper kleshengere av sedertre er det bare å glemme edderopper, samt møll, i nærheten av klærne. De hater det!

Hvit eddik
Eddik er et fantastisk produkt som fungerer til veldig mye. Lukten holder maur, mygg og edderkopper i sjakk. Du kan lage en spray ved å blande en litt eddik med vann i en sprayflaske, og spray rundt hele huset og tunet. Lukten vil forsvinne, men ikke for edderkopper, mygg og maur.

Peppermynte
Edderkopper hater peppermynte like mye som vi elsker det! Bland 8 dråper med olje av peppermynte, med litt flytende oppvaskmiddel. Dersom løsningen ikke lukter nok, kan du legge til 8 flere dråper olje. Rist flasken godt, og så spray det over hele huset.

Kastanjer (og tre andre nøtter)
Nøtter som kastanje, valnøtter og hestekastanjer er effektiv mot edderkopp. Duften inneholder et kjemikalie som edderkopper ikke kan tolerere. Du bør plassere det i vinduskarmene og edderkoppene tør ikke nærme seg. Du kan legge det opp i et lite krus, eller noe lignende – da vil det se fint ut!

Hold det rent!

Hold hjemmet rent! Hvis du har problemer med edderkopp eller andre insekt – gjør det som står over. Det fungerer!

Del gjerne tipsene videre.

Total
6K
Shares
6K Del på Facebook
Relaterte innlegg