Han gir en gråtende kvinne sin solsikke på en kafe – får sjokk når hun forteller det utenkelige.

Danny Wakefield fra Seattle kjøpte en solsikke han hadde tenkt å gi til noen han liker, men når blomsten holdt på å dø, bestemte han seg i stedet for å gi den til en fremmed.
Han hadde ingen anelse om at det skulle forandre alt.

1471961788
Bilde: FACEBOOK/ DANNY WAKEFIELD

Han skrev dette på Facebook:

“I går kveld kjøpte jeg en solsikke som jeg hadde tenkt å legge på frontruten på en bil til en person jeg liker. Men etter å ha tenkt meg om så bestemte jeg meg for å ikke gjøre det, fordi vi bare hadde vært på én date tidligere. Man vil ikke virke for interessert – sant?

Uansett, så tok jeg med meg solsikken hjemmefra i morges med den hensikt å gi den til en fremmed på vei til jobb, så den ikke skulle dø. Det som skjedde da har endret ting på en måte jeg finner vanskelig å beskrive.”

“Da jeg satt og drakk kaffe i en kafé (som jeg ellers pleier å bestille og ta med), så jeg en kvinne som leste noe med tårer i øynene.

Det var som om det var en magnet i solsikken som ble trukket til henne, fordi jeg visste der og da at hun var den personen som skulle få den. Hun var den personen jeg var ment å gi den til.”

Teksten fortsetter under annonsen
 

“Da jeg gikk bort til bordet hennes, sa jeg:” Unnskyld meg, jeg har en solsikke som jeg hadde tenkt å gi til en spesiell person, men det ble ikke helt som jeg hadde forestilt meg, men jeg føler at du er så spesiell, så jeg vil at du skal få den. Før jeg ga henne solsikken hoppet hun opp fra stolen og omfavnet meg med takknemlighet, som om jeg var en person hun en gang elsket, men som det ble slutt med. Men det er det hun sa etterpå som jeg fortsatt prøver å forstå.”

“Hun gråt fordi hennes forlovede hadde dødd en uke tidligere, bare måneder før de skulle giftes. På deres første date, ga han henne en solsikke, og siden da har han alltid gitt henne solsikker i stedet for roser, fordi hun var hans solskinn.

I dag, gjennom meg, kunne han nok en gang bevise at hun alltid vil være hans solskinn, og at vi mennesker bærer et budskap i oss som ikke kan forklares.”

“Jeg er ør og rystet. Du vet aldri hvor mye en liten gest som å gi noen en blomst til 50 kroner kan forandre noens liv, og selv ditt. Livet handler om å gi og å hjelpe andre. Jeg utfordrer alle til å finne en måte å lyse opp noens dag i dag – du vet aldri hvor mye positiv innvirking det vil ha.

Føl deg fri til å dele dette, og gi litt ekstra kjærlighet, hver dag.”

1471962011
Bilde: FLICKR/ BOJANGLES

Danny har siden laget hashtagen #sunflowerchallenge, og utfordrer alle til å være en del av noe større, og gi en solsikke til noen de ikke kjenner.

Dannys historie er fantastisk, og vi ble svært rørt av budskapet han ville å formidle. Vennligst del dette med dine venner hvis du er enig!

Total
0
Delinger
Del Del på Facebook
Relaterte innlegg