Fremmed mann antastet ni år gamle Olivia – så grep de to fantastiske guttene øyeblikkelig inn

Den fremmede mannen gned seg mot Evas ni år gamle datter på bussen, men det gikk ikke lang tid før to gutter grep inn.

Eva Sterling og hennes ni år gamle datter Olivia skulle ta bussen til datterens danseskole. Mens de ventet på bussholdeplassen kom en fremmed mann bort og begynte å gni seg mot Olivia, ifølge Gøteborg Direct.

Når Eva og datteren prøvde å gå bort fra mannen, ga ikke mannen seg, og så på Olivia og pustet tungt, sier Eva. Mannen ble med på bussen, men det var da to gutter grep inn.

– De er engler for meg egentlig. Begge sa at det skulle bare mangle, men for oss det betydde så mye at de stilte opp”, sier Eva.

Gutta konfronterte mannen og sa han skulle la familien være i fred, og tilbød familien et sete. Når Eva og Olivia gikk ut av bussen for å gå til danseskolen fulgte gutta etter og beskyttet dem fra mannen, som fortsatte å følge dem.

– Det betyr så mye at datteren min ser at det er folk som gjør gode ting uten å kreve noe tilbake, sier Eva til Gøteborg Direct.

Etter hendelsen har Eva’s datter Olivia forståelig nok følt seg uvel og vært nervøs. Nå håper Eva å komme i kontakt med gutta som grep inn inn, og vil takke dem nok en gang.

– Vi alle, men spesielt min mann, vil takke dem for det de gjorde, avslutter hun.

For en helteinnsats! Del gjerne denne gode gjerningen hvis du likte det gutta gjorde!

Total
107
Shares
107 Del på Facebook
Relaterte innlegg