Ny forskning: Å spise sjokolade og drikke vin hjelper deg å gå ned i vekt.

Via: Newsner / DailyMail

Elsker du vin og sjokolade, men begrenser inntaket i fare for å gå opp i vekt? Den britiske professoren Tim Spector har nemlig forsket på dette. Går du egentlig opp i vekt?

Tim Spector påpeker: “å drikke vin og og spise sjokolade hjelper deg å gå ned i vekt”. Foruten sjokolade og vin mener den britiske professor Tim Spector at både nøtter og melkeprodukter er veien å gå for å føle seg bedre og bli slankere.

Og dette er grunnen

Han hevder at det ikke handler om å telle kalorier – men hvor mye bakterier du har i magen. – Jo mer variert mat vi spiser, jo mer variasjon av mikrober vil ende opp i kroppen vår, noe som gjør oss mer sunn, sier Tim Spector ifølge Daily Mail.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Å spise riktig mat fører ifølge Tim Spector til at du dyrker en rik bakterieflora, noe som gjør deg slankere og sunnere. Han påpeker at upasteurisert ost er blant det beste du kan stappe i deg, ettersom det er en rik kilde til gode mikrober.

– “Alle bør behandle magen sin som en vakker engelsk hage. Jo mer variasjon av mikrober og maten vi spiser, jo flere blomster vil komme og hagen vår ser enda mer velstelt ut” , sier Spector ifølge Daily Mail.

Så ta det med ro

– Nyt litt ost, sjokolade og vin med god samvittighet, sier Tim Spector.

En bedre beskjed enn dette kan man ikke få. Del med vennene dine som liker sjokolade og vin under! 🙂

Total
0
Delinger
Del Del på Facebook
Relaterte innlegg