Fordomsfulle fremmede tok DNA-test for å fastslå sin etnisitet – resultatet gjør henne…

Det er lett å dømme mennesker basert på hvordan de ser ut. Når du passerer noen på gata eller ender opp med å stå i samme heis med andre, trekker en ofte en konklusjon om personen basert på hans utseende. Vi har alle gjort det, og vi alle vet at det er galt.

Derfor samlet Momondo 67 fremmede av ulik etnisitet og lot dem ta en tur gjennom sitt eget DNA, og resultatene var ikke det de forventet.

“Det er lett å tro at det er flere ting som skiller oss enn som forener oss”, skriver Momondo. “Men vi har faktisk mye mer til felles med andre nasjonaliteter enn du tror. Vi spurte 67 mennesker fra hele verden til å ta en DNA-test, og det viser seg at de har mye mer til felles med andre nasjonaliteter enn de noen gang hadde forestilt seg.”

Denne videoen er fantastisk, fordi det er en viktig påminnelse for at vi må akseptere mennesker uavhengig av etnisitet, nasjonalitet eller hudfarge.

Ikke glem å velge norske undertekster hvis du har mulighet til det, og del denne videoen med vennene dine for å spre det svært viktige budskap.

Relaterte innlegg