Faren tror det er sønnens nye hus – kan ikke holde tårene tilbake da han innser hvem det er sitt

I flere måneder har Michael og kona hans Bridgette sett etter et hus og kjøpe. De har tatt med seg faren til Michael for å være med på visning. Når dagen kommer til et hus som faren hans mener er så stort at han ønsker at sønnen og hans kone skal bo der, innser han hva som skjer.

Michael har ikke vært på utkikk etter et hus til seg selv. Han har vært på jakt etter et hus til sin faren sin. En far som aldri har hatt nok penger til å kjøpe seg et hus, og en far som fortjener det. Reaksjonen når Michael forteller det til ham, og gir ham nøkkelen til sitt nye hjem er så rørende at vi begynner å gråte.

Michael er en stor YouTube-stjerne, der faren skal ha en stor takk for suksessen. Nå er det på tide å gi tilbake.

“Nei, Michael!” Utbryter faren i tårer. “Jeg fortjener ikke dette… Du og Bridgette har hele livet foran deg, du har alt foran deg, jeg ikke fortjener dette.” Michael vet at hvis det er noen som fortjener det, så er det hans egen far.

Når Michael holder rundt faren sin kan man ikke unngå å felle noen tårer selv. Farens takknemlighet er så sterk, og selv om vi ikke kjenner ham så er vi sikker på at han fortjener det.

Del denne hvis du er like begeistret som oss, og hvis du er enig i at det er få ting som er så fint som familie som tar vare på hverandre!

Relaterte innlegg