Familien kastet en pinne til hunden ved sjøen. Nå advarer de andre hundeeiere

Hvordan kan en så uskyldig lek ende i en tragedie? Familien var ved den nærmeste innsjøen fra der de bor og lekte med hunden. De hadde aldri trodd at det skulle få fatale følger.

Etter å ha kastet pinnen inn og ut av sjøen, døde familiens toårige Schnauzer, Hanz, helt uventet. Han hadde begynt å vise tegn på sløvhet etter å ha lekt med familien sin. De regner med at Hanz har løpt inn og ut av vannet minst tjue ganger den dagen, noe som sannsynligvis førte til hans uheldige død.

Eksperter mener at Hanz døde av vannforgiftning, eller en tilstand som kalles hyponatremi. Denne tilstanden er et resultat av å svelge for mye vann, noe som fører til hevelse og eventuell hjerneskade.


Bilde: INSIDE INFORMATION

Hanz’s familie er veldig lei seg for tapet av deres kjære familemedlem, særlig fordi det kunne ha blitt forhindret. De jobber nå med å advare andre familier om vannforgiftning hos kjæledyr, og hvordan man kan forhindre det.

For å bidra til å øke bevisstheten om vannforgiftning, vennligst del Hanz’s historie til andre slik at en slik uheldig tragedie kan forhindres.

Se video under

Relaterte innlegg