En ukjent mann trakasserte henne på joggetur – så kom en liten gutt og gjør noe utrolig

Når Julia Prisen var ute på sin den daglige joggeturen sin begynte en mann plutselig å trakassere henne. Han skrek skjellsord til henne og stoppet ikke selv om Julia ignorerte ham.

Når Julia endelig fikk nok, snudde hun for å konfrontere mannen. Men så kom en liten gutt kom og gjorde noe utrolig.

“Jeg var ute på min daglige joggetur da jeg plutselig hørte en mann som skrek til meg, høyt nok til at jeg kunne høre det gjennom hodetelefonene mine. «Sexy jente, hei sexy jente!» Han fortsatte å rope det samme, men jeg bestemte meg bare for å ignorere ham.

At jeg ignorerte ham gjorde han sint, så da ropte han “F*ck deg, din dumme b*tch! Ha i bakhodet at han var skikkelig kledd og så ut til å være på lunsjpause fra kontoret på jobben.

Det var var det som satt sinnet mitt i kok. B-ordet. Jeg rev av hodetelefonene mine klar til å stå opp for meg selv når en liten gutt som gikk ved siden av sin mor og lillesøster i en barnevogn stoppet og så på mannen.

Så sa gutten:
«Hei, det der er ikke snilt å si til henne, og hun liker ikke at du roper til henne. Du bør ikke gjøre det fordi hun er en hyggelig jente, og jeg liker ikke at noen sier stygge ting til andre mennesker.

Mannen ble rød som en tomat, og begynte å pakke opp lunsjen sin og gå. Jeg spurte moren om jeg kunne klemme sønnen hennes (han het James), og jeg fortalte ham hvor takknemlig jeg var for det han gjorde.

Han bare trakk på skuldrene og sa “jeg ville bare være sikker på at du hadde det bra”.

Ifølge moren hans er ikke dette uvanlig for James. Jeg må bare si takk til alle mødre og fedre som oppdrar neste generasjon til å være tapper og modig, og samtidig være engler på jorden for alle. Jeg er så rørt.”

Vi kan ikke være mer enig med Julia i det hun sier. Barn som James er et symbol på håp for oss alle, og vi tror at alle har en del i oss – flertallet som står opp for andre, og omsorg for medmennesker. Vennligst del denne hvis du setter pris på guttens oppførsel så mye som vi gjorde!

Total
224
Shares
224 Del på Facebook
Relaterte innlegg