Én forbispaserende hørte et pip om hjelp. Når han fant DETTE? Jeg er målløs…

De lokale brannmennene mottok en desperat samtale om hjelp forrige fredag. En katt hadde forsvunnet fra hjemmet sitt, og løp fritt i nabolaget. Bilister måtte stoppe etter at katten var helt fra seg, og til slutt havnet den stakkars katten i et avløp.

Men heldigvis hørte noen forbispaserende rop om hjelp, og selv om de ikke var i stand til å hjelpe katten med en gang, visste de hvem de skulle ringe: brannvesenet!

Brannmannskapet har alltid hatt tid til å redde livet til utallige katter gjennom årene. Enten de er fast i trær, fanget i et brennende hus, eller sitter fast nede i et avløp, de modige menneskene som primært forhindrer at brann skal skje – jobber også for sitt lokalsamfunn!

Vennligst dele denne utrolige, men fantastiske videoen hvis du er takknemlig for de modige mennene og kvinnene som setter sine liv på spill hver eneste dag for oss, og våre pelskledde venner!

A crew of firefighters in Elsmere, Delaware went above and beyond the call of duty when they saved a cat who was trapped in a storm drain: http://6abc.com/1118769

Posted by 6abc Action News on Friday, December 11, 2015

Total
7
Shares
7 Del på Facebook
Relaterte innlegg