“Du er så feit at det er pinlig å se på” ble han fortalt på treningssenteret. Da gjorde han dette.

Danske Jakob Hildebrandt Hansen’s historie har de siste dagene gått viralt i Danmark. Han sterke og triste opplevelse på treningssenteret har rørt og engasjert hele Danmark. Nå har vi fått tillatelse fra Jakob til å publisere hans egenproduserte historie her – for å fremme et viktig budskap også her i Norge – som vi alle trenger å ta innover oss.

Da jeg var nede for å trene i dag var det et vennepar som på meg og pekte mot meg. De sa noen ting jeg lett kunne høre, men de trodde ikke gjorde det. Jeg spurte dem vennlig hva de hadde i mot at jeg trener (jeg syklet bare). De svarte: “Vel, du er så feit at det er pinlig å se på. Hvorfor fremmer du seg selv på denne måten? Du tar plassen til de andre”.

Hvor i alle dager har vi fått denne mentaliteten fra? Jeg er ekstremt feit, og jeg er klar over det, og jeg har heldigvis ikke noe imot at folk snakker om vekten min. Men neste gang du ser en overvektig på et treningssenter, vær snill og vær god nok til å ikke snakke dritt om personen. Personen er der sannsynligvis fordi personen prøver å gå ned i vekt, og for å føle seg bedre med seg selv. Så det hjelper ikke når noen små unger gjør narr mot de som faktisk har prestert å gå til et treningssenter, og som faktisk prøver!

Som overvektig kan det være veldig vanskelig å gå på et treningssenter, rett og slett fordi folk legger merke til deg. Så går de hjem trist, med mange tanker i hodet, og samtidig lover seg selv å aldri gå dit lenger. Det er så jævlig feil!

Neste gang du ser en overvektig person på et treningssenter, vær så snill: la være å pek og baksnakk personen. Gi heller personen ett klapp på skulderen og si “godt jobbet”, eller bare la personen være.

Jeg gremmer meg over slike folk. Heldigvis er jeg ikke så aggressiv lenger, ellers ville jeg laget en scene de sent ville glemt.

Da Jakob la ut denne statusmeldingen på sin profil har historien hans blitt delt over 1.500 ganger, og likt over 17.000 ganger. Han har fått støtte fra hele Danmark, og personer takker han for at han setter lys på dette.

Total
105
Shares
105 Del på Facebook
Legg igjen en kommentar
Relaterte innlegg