Dette irriterer folk seg over på «Kjøp og salgsgruppene» på Facebook. Irriterer du deg over det samme?

“Mitt navn er Tom. Jeg er medlem i en del kjøp og salgsgrupper på Facebook, og har med tiden irritert meg over noe som har blitt gjengangere på disse gruppene. Jeg lister de nedenfor og kanskje er du enig.

For det første: Vær så snill, hvis du legger ut en annonse, oppgi om du selger den til en fast pris, eller om det er høystbydende. Vi vet ikke dette, og du kan gå glipp av potensielle kjøpere ved å glemme dette!

Hva selger du? Hvilken størrelse er produktet? Har det noen slitasjer, er fargen annerledes i virkeligheten? Annen nyttig informasjon som du selv ville satt pris på å vite?? Vær snill og legg med så mye relevant informasjon som mulig om produktet du selger.

Ja, vi bor i Norge, et av verdens beste land å bo i. Men hei – vi er ikke millionærer, og ikke alle av oss tjener godt nok til å bytte bil annenhver måned. Det slår likevel ikke feil at mange byr lavere enn det selger oppgir. Høystbydende-prisen er satt av en grunn = bud på samme pris, eller over. Vi legger ved ett bilde for å vise deg:Klassisk eksempel på en mobiltelefon i en av Norges kjøp og salg-gruppe på Facebook.
Skjermdump: Facebook

Så litt med regler i forhold til det med å by. Ett bud er en skriftlig avtale som er juridisk bindende. Du har derimot lov til å sette tidsfrist på et bud, men du kan ikke trekke tilbake ett. Dum deg derfor ikke ut ved å by, for så å trekke deg 4 timer senere. Tenk derfor to ganger før du byr!

Er du ikke interessert i produktet som blir solgt? Neivel, da skal du heller ikke kommentere på annonsen. Hvis du finner annonsen rar, la vær og hold deg for god til å kommenter.

Det er ikke alltid at klokken til kjøper og selger er den samme. La derfor Facebooks klokke være avgjørende ved budslutt. Gjør det enkelt, flytt musepekeren over tidspunktet i kommentarfeltet, og du vil få opp nøyaktig når budet ble innsendt. Se bilde:
klokkeslett
Skjermdump: Facebook

Avslutningsvis. På Facebook eksponerer du deg selv med fullt navn med en profil som andre kan klikke seg inn på. Tenk litt før du gjør noe på offentlige grupper som kjøp og salg.

Total
24
Shares
24 Del på Facebook
Relaterte innlegg