Den ansatte hjalp en liten gutt fordi han ikke hadde nok penger. Minutter senere fikk han dette tilbake…

Travis Sattler, en ansatt ved Freddy Frozen Custard & Steakburgers i Katy, Texas, nærmet seg slutten på sitt skift da en liten gutt skulle betale for en is. Den lille gutten var ikke sikker på om han hadde nok penger til å betale for varen, og ga derfor alt av småpenger han hadde.

Etter at Travis Sattler telte gjennom, så han at det mangler 2 dollar. Da bestemte han seg for å gjøre noe som har smeltet mange mennesker verden over.

Den lille gutten fikk beskjed om å beholde pengene, fordi Travis selv skulle betale for isen. Guttens takknemlighet var tydelig, men det som gjorde dette samspillet enda mer bemerkelsesverdig var det som skjedde etter at han hadde spist isen sin.

Da han gikk ut sammen med sin mor, ga den lille gutten en beskjed der det stod: “Takk for at du er så snill og ville betale for isen min. Vi trenger flere folk som deg!”. I lappen lå det ved ett tips på 100 dollar (ca 800 norske korner), som Sattler har satt av til å bruke på studier.

Sjefene har prøvd å spore opp den lille gutten og moren hans uten hell. For å sette pris på den gode gjerningen Travis gjorde, belønnet sjfene han med enda en 100 dollar.

Se denne fantastiske historien utfolde seg i videoen nedenfor, og fortell oss hva du synes om det Travis Sattler gjorde. Bare litt godhet er nok til å utgjøre en forskjell!

Relaterte innlegg