Pasienten ville kun ha fargeløs neglelakk. Det sykepleieren så gjør med hendene er så vakkert.

kvinnegammel

De ansatte i et sykehus, sykehjem og andre omsorgsinstitusjoner gjør mirakler hver dag. De er der for å føle oss bedre, og det inkluderer mer enn bare grunnleggende omsorg.

Brandalyn Mae Porter jobber som sykepleier på et sykehjem i USA. Hun vet hvor viktig det er å ta vare på det fysiske så vel som den psykiske helsen.

Engasjementet og medfølelsen hennes er tydelig i hendelsen som er gjengitt i et Facebook-innlegg nedenfor. Ikke rart at innlegget har blitt likt over 800 000 ganger!

“På jobben i dag tok jeg på neglelakk til en ny beboer. Når vi gikk gjennom alle fargene som var, sa hun at hun ville ha det gjennomsiktig. Det eneste jeg kunne tenke var “Gjennomsiktig?!” Det er ikke så morsomt!

Jeg spurte henne hvorfor hun ville ha gjennomsiktig neglelakk, og hun svarte: “Hendene mine er stygge, jeg vil ikke trekke oppmerksomhet til dem.”

Da svarte jeg forsiktig: “Hendene dine forteller historien om livet ditt. De forteller en historie om kjærlighet, omsorg og eventyr. Hendene dine har rørt og holdt ting som mennesker i dag bare kan drømme om å få gjøre selv.”

Og med det sagt, valgte hun en rosa farge til neglene.

Noen ganger er det vi føler oss mest ukomfortabel med, som andre finner skjønnhet i.”

En herlig bevis på hvor mye de ansattes engasjement og verdifulle arbeid betyr. Vennligst del hvis du er enig!

Total
0
Delinger
Del Del på Facebook
Relaterte innlegg