75 hester ble etterlat for å sulte og dø på gården, men når vi ser hva heltene gjorde? Utrolig!

Under en redningsaksjon i 2014 ble det funnet 75 forlatte hester i forferdelige levekår. Hestene var utsultet, skremt og mange var døden nær.

30 av hestene stod i boder med ingen mulighet til å bevege på seg, eller samhandle med andre hester. Resten ble igjen utenfor båsen der det ikke var nok beskyttelse, og der bakken var dekket med avføring. Hestene hadde med andre ord, så dårlige forhold å leve på som en bare kan tenke seg.

Det var da at organisasjonen Hooved Animal Rescue & Protection kom inn i bildet. Lederen av organisasjonen lovet å gjøre alt hun kunne for å gi hver og en av de 75 hestene et nytt og bedre liv. Hestene var nær til å måtte bli avlivd, så de hadde bare noen uker på seg til å klare det.

Donna og de andre frivillige etterlyste potensielle nye eiere som var villig til å ta vare på hestene, og informasjonen spredte seg raskt gjennom lokale og nasjonale nyhetskanaler. Men tiden begynte å renne ut, og ville de egentlig ha nok tid til adoptere bort 75 hester før de måtte avlives?

Se videoen under for å se hvordan det gikk med disse fine hestene som virkelig fortjente en ny sjanse i livet. Og del dette med dine venner hvis du liker det!

Relaterte innlegg