Den 5 år gamle gutten skrek etter å ha badet. Da moren tok av ham badebuksen, innså hun hvorfor.

Moren til den 5 år gamle Jack Collins var livredd da hun prøvde å ta av sønnens badebukse etter at han hadde svømt. De var på ferie, og Jack Collins og skrek av smerte etter å badet.

“Jeg har aldri hørt han skrike på denne måten før. Det var helt ekstremt, og jeg tror jeg aldri kommer til å høre noe lignende igjen”, sa moren Laura Collins til The Mirror.

Mens gutten lekte i bassenget, hadde nettingen inni shortsen pakket seg rundt penisen hans. Collins løp til resepsjonen på hotellet de bodde i for å få en saks. De oppfordret henne til å ta ham til en lege, og han ble til slutt fraktet til sykehuset.

Nettingen i shorts hadde pakket seg for tett rundt ham, og det var umulig å fjerne shortsen uten å gjøre det ukomfortabelt for gutten. Legene ved sykehuset måtte gi ham en lokalbedøvelse før den endelig kunne tas av.

7a3e9039f1eef2e866804842a6ac7289
Bilde: Laura Collins/Mirror

Legene observerte ham i flere timer for å være sikker på at han var ved godt mot.

Overraskende nok var ikke Jack det første tilfellet sykehuset hadde sett. En annen gutt kom inn på sykehuset et par uker tidligere med en lignende skade.

Collins oppfordrer foreldre til å fjerne nettingen fra badebuksene for å redusere risikoen for at dette skjer. Tesco, selskapet som produserte shorts, beklaget hendelsen og lovet å se på saken.

“Selv om vi skal sjekke dette opp med produsenten, så ønsker vi å forsikre våre kunder om at våre badebukser oppfyller industristandarder som kreves for nettingfôr”, sa selskapet i en uttalelse til pressen.

Trimester Talk rapporterer at selv om disse hendelsene er sjeldne, så skjer de. For å unngå dette, anbefaler de å fjerne nettingen eller gi barnet andre badebukser.

Del gjerne dette med vennene dine på Facebook.

Total
0
Delinger
Del Del på Facebook
Relaterte innlegg