Vitamin B17 er effektiv mot kreft. Men ingen vet det – og dette er grunnen

Vitamin В17 er den konsentrerte formen av aprikoskjerner, noe som kan gi utrolige helsemessige fordeler hvis det brukes riktig.

Bare et fåtall vet at American Medical Association, American Cancer Society og Food and Drug Administration har forsøkt å stoppe folk fra å skrive bøker, organisere offentlige møter, og produsere filmer av det utrolige potensialet vitamin B17 har.

Dette var også tilfellet med leger, som ville redde millioner av liv ved hjelp av denne vitaminen, men som da ble anmeldt.

Likevel, så var det en kvinne med navn Sandi Rog som ville bruke denne medisinen for å behandle seg selv. Det hun gjorde var å begynne med det som heter «vitamin B17-behandling». Så snart hun begynte å ta dette vitaminet, følte hun seg mye bedre. Når hun sluttet å ta medisinen kom imidlertid kreften tilbake.

Hun bestemte seg for å gå bort fra offentlige behandlinger, og i stedet forsøke å fjerne kreften fullstendig med vitamin B17. På bare 10 uker var effekten mirakuløs, og legene var like overrasket som hun selv var.

Hun tok 500mg av vitamin to ganger om dagen, og hun lyktes å fjerne de fem ondartede svulstene hun hadde, og lever i dag et liv uten kreft.

Se videoen under for mer informasjon. Den har blitt sett flere hundre tusen ganger, og flere tusen har likt den. Dette er absolutt en vitamin det ikke skal kimses av, likevel er det å ta med forbehold at dette ikke har noen garantert effekt. Kilde: HealthyFoodHouse

Likte du denne videoen? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg