Utrolig: Disse bærene dreper kreft. Og det etter bare ETT minutt.

Vi har måttet se oss nødt til å slette Vitamin B17-artikkelen. Vi gikk inn i 2016 med en ny kur for kreft. Det er NYMeta som skriver om et bær som dreper kreftceller. Daily Mail har også skrevet en sak om dette.

Mens det brukes flere millioner i laboratorier og forskning for å komme opp med noe som kan drepe kreftceller, gikk en gruppe forskere ut av laboratoriene og inn i naturen, der de oppdaget en svært effektiv anti-kreft-bær som ga svært godt resultat i de testene som ble gjort.

Bæret heter «Fontainea picrosperma». Det vokser kun i Nord-Australia, og forskerne bestemte seg for å ta en nærmere titt på denne frukten.

bilde1Bilde: QIMR Berhofer Medical Research Institute

De kaller den EBC-46. Frøene av en plante, kjent som Blushwood-treet, ble utviklet til et medikament ved det medisinske forskningsinstituttet QIMR Berghofer.

bilde2
Bilde: QIMR Berhofer Medical Research Institute

Resultatene etter å ha testet det mot kreft var forbløffende.

bilde3Bilde: NYMeta

En hund som hadde en svulst på nesen fikk behandlingen. Innen 15 dager etter behandling med EBC-46, er svulsten borte. Det virker raskt. De har funnet at 5 minutter etter behandlingen blir kreftceller drept.

Normale behandlinger av svulster med andre medikamenter viser resultat først etter flere uker. Dette stoffet har vist seg å overgå tidligere behandlinger på sjokkerende vis.

Selv om disse resultatene er utrolig, er de begrenset til å virke kun for de som er i et tidlig stadie. Kreft som har spredt seg i kroppen er vanskelig for medisinen å drepe, iallefall til nå.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dessuten er Blushwood-treet ekstremt sjelden og svært vanskelig å dyrke. Likevel jobber de med å dyrke mer av treet, og forskningen pågår. På sikt ønsker QIMR Berhofer Medical Research Institute å produsere medisinen av bæret i store mengder.

Det er underselskapet til EcoBitics; QBiotics som arbeider videre med EBC-46. QBiotics jobber nå med kliniske studier om EBC-46 i Australia og USA. Det gjenstår en endelig myndighetsgodkjennelse som er nødvendig for at medisinen kan brukes på mennesker, skriver DailyMail.

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg